Blog

Sense of Nature în Iulius Town!

Suntem încântați să anunțăm deschiderea noii locații din Iulius Mall. Promovăm același concept ca și în salonul nostru pentru frumusețea nontoxică și ne extindem în continuare, urmând să lansăm și o linie de produse babycare plus multe alte surprize. Am avut un eveniment frumos de deschidere la care au luat parte dragele noastre cliente, cât și prietenii apropiați. Produsele au fost testate și apreciate și am observat cu bucurie că tot mai mulți clienți sunt dornici de a experimenta o îngrijire diferită, mai sănătoasă. 

Odată cu deschiderea primei locații fizice Sense of Nature, oferim oamenilor șansa să cunoască acest concept inedit de produse exclusiv naturale îndeaproape, să le testeze pe propria piele și să se convingă singuri că, într-adevăr, sunt… altfel. Acest brand este modul nostru de a adopta un stil de viață mai sănătos și de a ne conecta mai mult cu mediul înconjurător, prin folosirea unor ingrediente inspirate de natură, cu atât de multe beneficii pentru piele. Totodată, și gama pentru casă este nontoxică, include multe arome delicate și, mai ales, relaxante, pentru a oferi sentimentul plăcut de cămin.

Produsele Sense of Nature pe care le veți vedea în locație sunt mult mai mult decât un ambalaj frumos, reprezintă cu adevărat conceptul de frumusețe naturală, nontoxică, potrivită pentru oricine. Pentru acest lucru am depus nu doar muncă și pasiune, ci și o cercetare complexă, timp de mai bine de un an de zile, iar acum, în sfârșit, viziunea noastră s-a transformat într-o realitate palpabilă. 

And more of Sense of Nature is yet to come!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *