Blog

Cum să îți faci manichiura pentru unghii sănătoase de invidiat!

Femeile adoră să îmbrace frumusețea în toate formele ei, iar aceasta poate fi reflectată în fiecare aspect al ținutei lor. De la cele mai mici detalii până la elementele de bază, fiecare element contribuie la o imagine impecabilă. Și când vine vorba despre detalii, o manichiură impecabilă este esențială pentru a completa aspectul perfect.

Pentru o manichiură rafinată, care atrage toate privirile SN Beauty are o soluție non-toxică atât pentru unghiile tale și cât și pentru mediu.

Ne-am angajat să aducem în Timișoara o experiență de frumusețe care nu compromite sănătatea ta sau a mediului înconjurător.

Suntem mândri să folosim o gamă de produse profesionale non-toxice pentru manichiură și pedichiură, aduse în salonul nostru SN Beauty.

Produsele sunt certificate 7Free, fără cele 7 ingrediente toxice sau cu risc utilizate în mod obișnuit în produsele destinate manichiurii non-toxice: camfor, toluen, DBP, formaldehidă, xilen și metil etilcetonă.

Dacă totuși vrei să încerci acasă să îți îngrijești unghiile, haide să descoperim împreună câteva sfaturi și trucuri pentru a-ți face singură o manichiură de invidiat!

1. Curăță și îndepărtează cuticulele

Începe prin a curăța unghiile cu un remover de lac de unghii non-acetonic și apoi îndepărtează cu grijă cuticulele folosind un instrument de îndepărtare a cuticulelor sau un bastonaș de lemn. Este important să fii delicată pentru a evita rănirea cuticulelor și pentru a preveni infecțiile.

2. Modelează și lustruiește unghiile

Folosește o pilă pentru a-ți da forma dorită unghiilor. Optează pentru o formă ovală sau pătrată, în funcție de preferințele tale. Apoi, folosește o pensulă de unghii sau un buffer pentru a lustrui suprafața unghiilor și pentru a le netezi.

3. Hidratează și îngrijește

Aplică o cremă hidratantă sau ulei de cuticule pe unghii și cuticule pentru a le hidrata și pentru a le menține sănătoase. Poți folosi și un tratament special pentru unghii fragile sau exfoliate pentru a le fortifica și pentru a le îngriji în profunzime.

4. Aplică baza și lacul de unghii

Începe prin a aplica o bază de unghii pentru a proteja unghia naturală și pentru a prelungi durata de purtare a lacului de unghii. Alege o bază cu ingrediente nutritive pentru a oferi unghiilor tale un plus de îngrijire. Apoi, aplică două straturi subțiri de lac de unghii în culoarea preferată și așteaptă ca fiecare strat să se usuce complet înainte de a aplica următorul.

5. Finalizează cu un Top Coat

Pentru a-ți asigura o manichiură de lungă durată și cu un aspect profesional, aplică un strat de top coat peste lacul de unghii. Acest luciu va proteja culoarea și va adăuga strălucire manichiurii tale.

6. Curăță excesul și admiră-ți manichiura

Pentru un aspect impecabil, curăță orice urme de lac de unghii de pe piele folosind un bețișor de ureche înmuiat în remover. Apoi, admiră-ți munca și bucură-te de o manichiură perfectă făcută chiar de tine.

7. Îngrijește-ți unghiile cu dragoste și atenție

Obținerea unei manichiuri de invidiat acasă nu este dificilă atunci când urmezi acești pași simpli și îți acorzi puțin timp și atenție. Îngrijește-ți unghiile cu dragoste și atenție și vei fi recompensată cu unghii sănătoase, frumoase și de invidiat în fiecare zi!

Dacă ai reușit să obții acea manichiură perfectă pe care ți-ai dorit-o, cu siguranță vrei să o menții impecabilă pentru cât mai mult timp posibil.

Iată câteva aspecte de care ar trebui să ții cont:

  • Folosește produse de calitate pentru îngrijirea mâinilor.

  • Evită apa fierbinte atunci când te speli pe mâini, deoarece poate slăbi unghia.

  • Învață să te speli corect, evitând frecarea excesivă care poate deteriora manichiura.

  • Folosește mănuși de protecție atunci când lucrezi cu substanțe chimice sau speli vasele.

  • Optează pentru un săpun lichid prietenos cu pielea și cu unghiile tale.

  • De asemenea, poți să adaugi în rutina ta de îngrijire a mâinilor și produse care conțin acid hialuronic. Acest ingredient poate face minuni în hidratarea și îngrijirea pielii mâinilor, contribuind astfel la menținerea manichiurii într-o stare impecabilă pentru perioade îndelungate.

Concluzie:

Alegând variante naturale, non-toxice, nu numai că îți protejezi sănătatea, ci contribui și la protejarea mediului înconjurător.

Frumusețea și responsabilitatea merg mână în mână.

Dacă ai nevoie de ajutor, te așteptăm la SN Beauty Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *