Blog

Cosmoprof Bologna – o experiență completă

Cosmoprof Bologna

A fost cel mai important târg mondial pentru întreaga industrie a cosmeticelor și a frumuseții profesionale, accesibil oricui activează în acest domeniu. Târgul oferă oportunități excelente de actualizare și formare, precum și o imensă vitrină internațională de cosmetice, care previzualizează toate tendințele actuale ale industriei.

Cosmoprof este principalul eveniment internațional dedicat întregului lanț de aprovizionare al industriei cosmetice: ingrediente și materii prime, producție pe bază de contract și etichetă privată, ambalaje, aplicatoare, mașini, automatizări și soluții complete. Pe scurt, tot ce vrei și ce nu vrei din ‘ale frumuseții’.

Am găsit aici cele mai bune mărci de produse cosmetice din lume, dar și clienți, companii și distribuitori globali, ce vin aici pentru a afla ce este nou în domeniul parfumurilor si al cosmeticelor și care este cel mai potrivit canal de distribuție. Am intalnit, de asemenea, foarte mulți români care au deja o afacere sau își doresc să pună bazele uneia.

Îmi doresc să văd și în România tot mai multe branduri noi cu eticheta curată (știu că este greu să ne facem auzite vocile în ce privește tot ce înseamnă non toxic beauty), dar văzând la târg atat de mulți distribuitori de produse naturale, am dobândit și mai multă putere și determinare. ♥️

Am rămas profund impresionată de ce am descoperit la partea de organic beauty, foarte mulți expozanți cu o mulțime de produse noi, cu un design superb, iar fiecare stand era amenajat cu foarte mult bun gust de actualitate, unde predominau florile naturale (pot povesti mult mai mult despre ce am văzut pe partea de design😉). Am testat, de asmenea, multe branduri, dar am și adus acasă ce mi-a plăcut și ce știu că nu se găsește la noi în țară.

Va urma o serie de discuții pe această temă și promit ca pe langa brandul nou de skin care ce urmează sa fie lansat, vă mai pregătesc o surpriză…

În final, părerea mea este că dacă ai o afacere în domeniul cosmeticelor (fie în vanzarea de produse, prin magazin, fie în oferta unui serviciu, precum coafor sau cosmetică), oportunitatea este cu adevărat unică!

Următorul Cosmoprof – Septembrie 2022, la Bangkok… see you there!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *