Blog

În viață mereu facem alegeri

În viață facem mereu alegeri. Printre acestea se încadrează și opțiunea pentru profesie, care este oarecum determinată de abilitățile noastre naturale. E important să faci alegerea corectă, pentru a te bucura de ea în fiecare zi.

Personal, nu mă mulțumesc niciodată cu puțin, tocmai de aceea am transformat activitatea de ” a aplica gene ” într-un business cu perspective. Îmi doresc tot mai mult!

Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o constă în faptul că niciodată nu ești suficient de pregătit. În fiecare zi întâlnești alte situații, alte persoane, iar pentru a fi competitiv pe piață trebuie să te adaptezi.

Mereu ai ceva de invățat!

Perserverența și dorința de a transmite mai departe cunoștințele acumulate în domeniul aplicării genelor și de a contribuii la dezvoltarea acestei noi laturi din industria de beauty, m-au determinat să încep cariera de trainer.

Perfecționarea în domeniu a devenit o prioritate, cursurile pe care le-am urmat pentru a deveni un Lash Artist foarte bun au fost majoritatea cu cei mai buni traineri din Rusia.

Primul curs l-am frecventat în cadrul academiei Gold Lashes, au urmat apoi alte cursuri de volum și mega-volume susținute de traineri de mare valoare. De la Mariana Smirnova, la primul curs am învățat tehnica rusească a evantaiului, și pentru că m-a cucerit prin atitudine și informații, a urmat și cel de-al doilea curs.

Am continuat sub bagheta următorilor traineri Anastasia Gutsaliuk, Vitalina Rastsiazhenka, Loredana Balan Ciccone, Angelina Cozma Ilashes School.

Am primit și acreditarea unei școli renumite din Rusia Lash&Brow Stylist.

Am participat deasemenea la diverse conferințe unde au fost invitați cei mai renumiți traineri ai acestui domeniu.

După câțiva ani în domeniul beauty, am decis că sunt pregătită pentru a transmite corect experiența și cunoștințele mele mai departe, astfel am devenit un trainer din ce în ce mai cunoscut la nivel local și nu numai.

Am început să implementez idei noi, mai mult decât exista la acel moment pe piață, în orașul meu, precum:

– Cursul de bază extins și pachetul de 2D-3D
– Tehnica evantaiului
– Lucrarea pe două sau mai multe straturi de gene
– Mixuri de curburi

Pachetul pentru cursante a fost completat de un kit de produse calitative și multe idei valoroase din experiența mea de lash artist. Îmi plac oamenii cu care lucrez, mă simt împlinită atunci când pot să-i ajut să evolueze și să descopere în ei calitați pe care poate nu știau că le au. Pentru a ajunge profesionist e nevoie de multă muncă și disciplină.

Oferindu-le cursantelor materiale de calitate, cu ajutorul cărora punem în valoare naturalețea si frumusețea fiecărei femei, am hotărat să devin Brand Ambasador al unor produse profesionale cunoscute, de care m-am îndrăgostit la prima vedere.

Astfel a început colaborarea, alături de partenera mea din București, Angelina Cozma. Împreună cu Angelina am reușit să aducem și în Timișoara renumitul brand Barbara, punându-le la îndemâna fiecărei cursante pentru a le putea testa.

A urmat, după ceva timp lângă brandul de gene Brabara și Brandul Enigma, alternativă la fel de bună și calitativă.

În domeniul de lash artist, indiferent de tehnică folosită unul dintre cele mai importante instrumente este penseta.

După multă experiență în tot ce înseamnă penseta, am decis să scot chiar eu linia proprie de pensete de înaltă calitate.

Mereu am crezut că secretul succesului constă în pasiunea cu care îți faci munca, astfel am reușit recent să dezvolt un salon de beauty la standarde înalte, unde am dezvoltat și alte departamente pe lăngă aplicarea genelor.

Despre satisfacțiile și emoțiile plăcute cu privire la acest obiectiv voi reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *